Chic i regnet med gummistövlar från Hunter, Ilse Jacobsen, Barbour, Guess..


Att se bra ut i regnet är ingen konst med ett par snygga gummistövlar på fötterna! Vad är snyggare än ett par gummistövlar från Hunter i en klassisk grön färg, eller ett par mönstrade gummistövlar från Missoni? Varför inte ett par beiga gummistövlar med roliga detaljer som skosnören från det danska märket Ilse Jacobsen? Oavsett om du önskar dig ett par klassiska gummistövlar från t.ex. Hunter eller Barbour, trendiga par från Ilse Jacobsen eller Guess eller mer exklusiva gummistövlar från märken som Kenzo och Missoni så rekommenderar jag dig att checka in Sarenza.se!

Hitta snygga gummistövlar från Hunter, Barbour, Ilse Jacobsen, Guess och många fler på Sarenza.se - Alltid fri frakt och fria returer.

Vilka gummisövlar väljer du tlll nästa regninga dag?

1. Melissa  2. Hunter  3. Moschino  4. Ilse Jacobsen  5. BE&D  6. Hunter  7. Ilse Jacobsen  8. Love Moschino

De har kommenterat

  1. #1 Jenny:

    Åh Hunter! Funderar också på att beställa ett par snart eftersom sommaren är nästan slut.

Jag kommenterar

*


*

Fyll i din kommentar: