Grattis Sarenza!


Grattis Sarenza!

Grattis Sarenza!

 

Hurra, hurra, hurra, idag är det Sarenzas födelsedag! Din favoritskoaffär fyller två år och det måste firas! Som tack för att du har varit med i äventyret under de senaste två åren ger vi dig 15% rabatt på ett köp av übersnygga skor och väskor från den nya kollektionen med koden GRATTIS14! Behöver du lite inspiration? Vi har bett tre av våra fashionbloggare att skapa ett urval av deras favoritskor. Det finns massvis av olika märken att välja mellan. Vi är stolta att beräkna dig som en av våra fashion BFF och hoppas att du kommer att fortsätta modeäventyret med oss de kommande åren. Hipp hipp hurra, länge leve Sarenza!

 

Ebba Zingmark

Om du älskar Ebbas casual och cool look kommer du säkert att hitta skorna som passar din stil! Upptäck Ebbas topp 20 här och läs hennes blogg här.

 

Caroline Roxy 

Black is the new Black! Du kommer att älska Carolines urval för en look med attityd! Upptäck Carolines topp 20 här och läs hennes blogg här.

 

Rebecca Fredriksson 

Sneakers, boots och pumps… Rebecca visar vilka skor som skapar den perfekta kombinationen av stilrent och edgy! Upptäck Rebeccas topp 20 här och läs hennes blogg här.

Jag kommenterar

*


*

Fyll i din kommentar: