♥ Upptäck vad Sarenza har att erbjuda dig ♥


Eftersom det är viktigt för oss att våra kunder litar på oss och är nöjda när de handlar på sarenza.se, försöker vi alltid att sätta kunden i fokus. Dock märkte vi att många av er hade ingen aning om sarenzas fördelar. Därför tänkte  vi att det skulle vara perfekt med ett blogginlägg där vi presenterar våra 10 viktigaste fördelar.

 

Capture

 

1. Fri frakt och fria returer

Hos Sarenza får du alltid fri frakt utan minsta belopp och även på reade varor! Oavsett om du köper skovård för 54 kr eller ett par skor från Kenzo för 4 900 kr står vi för frakten. Detta gäller också på returer. Vi bjuder på returen ifall du inte är nöjd med ditt köp och du behöver inte ens betala i förväg.

 

Capture1

 

2. 100 dagars öppet köp

Hos Sarenza tycker vi att ett bra köp är ett köp man ångrar inte efter 1 månad. Ibland kan det vara svårt att bestämma sig, speciellt när det gäller skor. Att handla online gör inte saker lättare… Därför erbjuder vi 100 dagars öppet köp!  Du hinner prova dina skor hemma i lugn och ro och behöver inte stressa över att lämna dem tillbaka i tid.

 

 

Capture2

 

3. Säker betalning

Sarenza är certifierad av Trygg e-handel. Det betyder att vi lever upp till 14 punkter bestämda av Svensk Digital Handel och ställer höga krav på vår webbutik. Du kan alltid handla säkert med kontokort, Paypal eller faktura. Dessutom har vi precis börjat ett samarbete med Klarna vilket gör att du kan från och nu handla med faktura och betala senare!

 

 

 

Capture3

 

4. Kundtjänst

Problemet när du köper online är att du har ingen som kan rådgiva dig. Därför är det viktigt att ha en kundservice som är tillgänglig och kan svara på alla dina frågor angående ditt köp, hemsidan eller ge dig information om våra produkter. Du kan antingen ringa eller skicka ett mail så återkommer vårt fantiskt team inom kort!

 

 

Capture4

 

 

5. Storleksråd

Hos Sarenza vet vi hur svårt det kan vara att beställa rätt storlek. Därför har vi anlitat Alexandra och Manuel, våra två skoexperter. Båda provar alla modeller (ja, alla!) som kommer in! En gammaldags metod, men den bästa för ett noggrant och mänskligt skoråd. Du kan även skriva ut en fotmätare för att få veta din verklig storlek.

 

 

Capture5

 

6. Nyheter varje dag

Med över 700 märken och tusentals modeller för herr, barn och dam samt skovård, accessoarer och strumpor, hittar du skor för alla stilar och smaker. Sarenza erbjuder också exklusiva märken som enbart säljs på sarenza.se. Med nyheter som kommer in varje dag och ett stort utbud av skor av väskor är aldrig en dag sig lik på sarenza.se! Du kommer säkert hitta det du behöver.

 

 

Capture6

 

7. Mode, mode och ännu mer mode

Våra inköpare säger till att följa säsongens trender för att erbjuda dig trendiga modeller! Till det har Sarenza skapat och lanserat ett eget skomärke både trendigt och easy-to-wear. Kollektionen grundas på fem tema som hittat inspirationen från en promenad i emblematiska kvarter i Paris. Dessutom får vi in nya märken varje säsong för ett större utbud 100% fashion.

 

Capture7

 

 

8. Exklusiva förmåner

Hos Sarenza belönar vi din lojalitet. Att vara kund hos oss betyder exklusiva fördelar. Från privata försäljningar till förhandsvisningar eller förtur på rea, får du möjligheten att ta del av våra erbjudande innan alla andra!

 

 

 

Capture8

 

9. Specialerbjudanden

Vi vet att det är alltid roligare att köpa skor eller väskor med rabatt. Då får man möjligheten att köpa mer för samma pris. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av våra erbjudanden! Dessutom får du information om våra nyheter, säsongens trender och måsten, tävlingar och mycket mer. Vad väntar du på?

 

Capture9

 

10. Nöjda kunder

Just nu har vi över 4 miljoner nöjda kunder från 25 olika länder som köper skor och väskor på Sarenza! Vi försöker att förbättra oss varje dag så att våra kunder känner sig trygga på vår hemsida och vi är glada att så många kunder finns med i äventyret! Nu väntar vi bara på dig!

 

 

Vi hoppas att du fick en bättre bild av Sarenza och vad vi erbjuder. Glöm inte att Sarenza är sevice-inriktad och tvecka inte om du har några kommentarer. Det är viktigt för oss att du berättar vad du tycker så att vi kan förbättra oss och vara din favorithemsida!

With love,

Team Sarenza

Jag kommenterar

*


*

Fyll i din kommentar: