April Wantlist


Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och vi har vårkänslor i hela kroppen! Vad sägs om att förnya vårgarderoben med trendiga skor från den nya kollektionen. Nedan hittar månadens 10 favoriter. Trendiga ballerinaskor, klassiska snörade skor med fina detaljer, bekväma pumps, säsongens sneakern eller vårens cut-out-boots, hos Sarenza har vi allt du behöver!

 

1. Somriga sneakers från Vans

Tygsneakers med gulliga flamingo från det klassiska märket Vans är ett självklart val som kommer att få dig resa i tropiska platser runt hela världen!

 

2. Mockaboots från Minnetonka

Festival-perioden har börjat med Coachella och det är bara början! Vad är mer passande än ett par boots i mocka från Minnetonka för en festivaloutfit 100% fashion?

 

3. Vilda flip flops från Havaianas

Dags att äga stranden och släppa loss din vilda sida med ett par leopard flip flops från det klassiska märket Havaianas.  Vi gillar den rosa färgen för en mer girly look.

 

4. Platå-espadriller från Colors of California

Man behöver inte vara i Saint Tropex eller Biarritz för att äga ett par espadriller. Vi älskar denna modellen från Colors of California med neutrala färger som passar till allt och platåsulan för lite mer stil!

 

5. Lyxiga snörade skor från Anaki

Dessa statement skor från Anaki är allt du behöver för att få din outfit att falla på plats. Med vita räfflade sulor, guldiga detaljer och den blåa färger kommer du vara trendigast den här månaden!

 

6. Beiga sandaler från Rebecca Balducci

Visa dina fina målade tånaglar i dessa fantastiska sandaler från Rebecca Balducci. Den beiga färgen får dina ben att se längre ut och den tjocka guldiga klacken kommer få dig att dansa hela natten lång!

 

7. The little black boots från Georgia Rose

Svarta boots är ett självklart måste i allas garderob. Den här sommaren tänker vi satsa på ett par cut-out-boots från Georgia Rose, perfekta till varma dagar!

 

8. Ballerinaskor med snöre från Sarenza

Säsongens it-skor är utan tvekan en uppdaterad version av den svarta ballerinskor med snörning och spetsig tå. Den här modellen från Sarenza finns också i gul för de modigaste!

 

9. Pumps från Sarenza i baby pink

Tar du studenten eller ska du gå på bröllop? Vi har de perfekta skorna! Trendiga pastellfärgade pumps med spetsig tå och lagom klackhöjd  från Sarenza för en kväll fylld med dans och glädje.

 

10. Ikoniska sneakern från Adidas

Det är ingen överraskning att Stan Smith modellen är tillbaka i år och finns till och med i en mängd olika färger. Dock tycker vi att den klassiska modellen är fortfarande coolast!

Jag kommenterar

*


*

Fyll i din kommentar: