En trendig sommar med Caroline Blomst


Vem känner inte till Caroline Blomst från Carolinesmode, en av Sveriges mest populära fashion-bloggar? Tillsammans med hennes man Daniel Troyse, är hon en inspirationskälla med street style-sidan Stockholm Street Style som är känd över hela världen. Sarenza är stolt över att presentera Caroline och hela familjens urval av skor och väskor för en trendig sommar!

 

Carolines urval

Capture

Skor ligger varmt om Carolines hjärtat och hon håller med om att man aldrig har för många! I hennes urval hittar du mönstrade sneakers, trendiga sandaler med fina detaljer, klassiska sandaler som passar till allt och it-väskor i svart eller vitt.

Klicka här.

 

 

Daniels urval

daniel

Daniel älskar klassiska modeller med stiliga detaljer för en unik och trendig look. Från ikoniska modeller, mönstrade loafers och sneakers till räfflade sulor eller neonfärggade skor, vi lovar att du kommer få igång din inspiration!

Klicka här.

 

 

Bambis urval

familj

Den 24 april kom sötnosen Bambi, Caroline och Daniels gulliga flicka, till världen. Hon kan inte gå ännu men skor får hon ändå ha! Hon kommer snabbt att bli en sann skoälskare som mamma!

Klicka här.

 

Spana in hela familjens stiliga sommargarderob här.

Jag kommenterar

*


*

Fyll i din kommentar: